De laatste dag van 2017

Vandaag is het de laatste dag van 2017. Wat een bijzonder jaar was dit voor mij.

Niet alleen op privé gebied, maar ook Energyment was geboren en daarmee een hele nieuwe uitdaging.
Maar wat heeft het mij en anderen al veel gebracht. De eerste reacties van het boek zijn top, er worden steeds meer mensen lid van de community en steeds duidelijker wordt het voor mij dat Energyment echt nodig is.

We sluiten 2017 af met een positief en dankbaar gevoel. We gaan niet naar het hele jaar terugkijken. Waarom niet? Omdat onze focus op vandaag de dag ligt. Zoals Peter altijd zegt: “Het verleden kun je niet aanpassen. Je neemt je geleerde lessen, ervaring en mooie herinneringen mee”.

In 2018 staan er al bijzondere dingen gepland. Een daarvan is een presentatie voor het Reumafonds op 10 februari in Warnsveld (Gelderland). Tijdens deze presentatie vertel ik over hoe het is om met fibromyalgie een onderneming te starten en hoe Energyment hierbij heeft geholpen.

Wij wensen jou een hele fijne jaarwisseling en een gezond, positief 2018 met veel energie. Dat je dromen vertaald worden naar werkelijkheid en je precies 1 jaar verder kunt zeggen dit was MIJN jaar. Hier is hard werk voor nodig, maar ik weet zeker dat jij dat kunt! 

Liefs,
Sharon

 

Add A Comment