10 ideeën voor een date

Het is weer bijna weekend en dat betekent dat we meer tijd met onze partners kunnen doorbrengen. Helaas is het deze week niet zo goed weer in Nederland waardoor ik meer uren op bed heb doorgebracht dan daarbuiten. Maar wist je dat je op deze dagen ook een date kunt organiseren?

Een van de belangrijkste sleutelwoorden is: CREATIVITEIT. Door wat aanpassingen kun je een hele leuke dag of avond hebben samen met je partner.

  1. Organiseer een filmavond thuis. Leg een paar leuke dvd’s klaar of huur een film online. Maak het extra gezellig met kaarsen, een dekentje en je favoriete drinken. Mis je de popcorn? Dit kun je heel makkelijk zelf maken. Er staan genoeg recepten op internet. En nu kun je ongestoord een zoen geven zonder dat iemand het ziet..
  2. Zoek oude foto’s op, bekijk ze samen of plak ze in een album. Weet je nog leuke verhalen over een foto?
  3. Maak iets samen. Het maakt niet uit wat, echt niet. Het idee erachter is dat je de televisie uitzet en samen iets onderneemt.
  4. Ontbijt lekker in bed en kijk de hele middag je favoriete series samen.
  5. Maak een tour langs adressen waar je herinneringen hebt en vertel dit aan elkaar. Dit kun je met een auto of met een scooter doen. Vraag of je partner wilt rijden zodat jij energie kunt besparen.
  6. Ga naar het strand of het bos. Parkeer je auto en neem een grote handdoek en wat lekkers mee. Geniet van elkaar en toon oprechte interesse in elkaar. Heb je moeite om een gesprek te beginnen? Er bestaan spellen met kaarten waar gespreksstof op staat.
  7. Parkeer de auto langs een rivier of een ander romantische plek en bekijk samen hoe de zon langzaam ondergaat. Neem je favoriete drinken en een lekker hapje mee.
  8. Geniet van kleine dingen wanneer je energie laag is zoals samen een ijsje eten.
  9. Samen lunchen is erg gezellig maar wanneer je veel pijn of erg moe bent kan dit teveel zijn. Duik dan samen de keuken in en maak samen je eigen lunch klaar. Net zo gezellig toch?
  10. Wil je liever een activiteit buitenshuis doen? Bij de meeste musea of pretparken kun je een rolstoel huren. Vermijd zoveel mogelijk trappen en gebruik een lift indien deze aanwezig is.

Ik ben benieuwd welke date jullie dit weekend plannen. Laat je ons weten wat je hebt gedaan?

Liefs,

Sharon

Add A Comment