Diagnose fibromyalgie: ik wilde niet in een depressieve gat vallen.

Diagnose fibromyalgie: Ik wilde niet in een depressieve gat vallen

Vandaag hebben we een gastblog geschreven door Rosana. Zij vertelt over haar grote passie. Een passie wat je niet elke dag hoort. Wij werden erg enthousiast en wilden er dan ook graag meer over weten. Rosana vertelt:

Een korte introductie
Mijn naam is Rosana Duijst en sinds een jaar heb ik de diagnose Fibromyalgie. Ik kon steeds minder en was door de rematoloog doorgestuurd om een revalidatie traject te volgen. Tijdens het revalidatie traject heb ik geleerd om weer controle te krijgen over mijn eigen leven. Ik wilde niet in een depressieve gat vallen na dat de diagnose gesteld werd. Ik ben toen gaan na denken wat mij echt blij zou maken. En de inspiratie daarvoor was een tv serie.

Rosana’s seCond chances Trouw/ Gala Jurken

Het antwoord op die vraag bleek trouwjurken te zijn. Dat krijg je als je te vaak say yes to the dress kijkt. Ik kwam op het idee om tweedehands Trouw/ Gala Jurken te verkopen. Dit doe ik in samenwerking met Compassion Nederland. Wat ik erg bijzonder vind is dat mensen niet alleen een trouwjurk tweedehands kopen, maar ook willen doneren voor dit goede doel.

 

 

Compassion Nederland
Dit is een organisatie die kinderen en gezinnen ondersteunt in 25 verschillende landen. Daar hebben zij projecten waaraan de kinderen mee kunnen doen zodat ze naar school kunnen en de juiste medische zorg krijgen.

Toekomst
In de toekomst hoop ik nog meer te mogen uitbreiden. Wellicht een echt winkeltje waar je kunt passen. Daarnaast wil ik natuurlijk veel dames erg gelukkig maken met een mooie trouwjurk. De lach op hun gezicht is toch wel het mooiste gebaar die je kunt wensen.

Liefs Rosana Duijst
Rosana’s Second chances trouw/ Gala Jurken

 

Add A Comment