De methode voor meer energie

Ben jij ook zo moe?

Ben je moe en heb je geen energie meer over om leuke dingen te doen? Sharon had een chronische vermoeidheid en heeft hiervoor een hulpmiddel bedacht. Dit heeft haar geholpen om meer energie te krijgen. Nu deelt ze haar geheim met jou. In dit boek ga je 14 weken aan de slag om een nieuwe dagindeling te maken. Je leert wat energievreters en energieboosters zijn en hoe je dit kunt elke dag kunt inplannen.

Binnen 14 weken meer energie

In het eerste gedeelte van dit boek ga je vragen beantwoorden over energie. Ze zijn ontwikkeld om je te laten nadenken. Wat betekent energie voor jou en hoe is je energielevel op dit moment? In de voorbereiding leer je onder andere:

  • 10 manieren om je dag vol energie te starten
  • Wat energieboosters en energievreters zijn
  • Wat het gevolg is als je meer energie krijgt en wat het kost als dit niet zo is
  • Hoe jou dagindeling er op dit moment uit ziet
  • Je leert wat een energiescore is en hoe je dit elke dag kunt toepassen

Aan de slag

In 14 weken leer je welke dagindeling bij jou het beste past. Hoeveel energievreters en energieboosters kun jij inplannen? Voordat je begint, hebben wij tips voor je beschreven die je kunt toepassen voor het inrichten van je nieuwe dagindeling. Na 14 weken kijken we terug naar het proces. Zo stellen we vragen zoals: wat is nu je gemiddelde energiescore en wat doe je nu anders?

Inspirerende en motiverende quotes

In het boek vind je diverse quotes die je inspireren en motiveren!

Makkelijk te gebruiken

Bij het ontwikkelen van het boek hebben wij bewust nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid van het boek. Zo hebben wij gekozen voor een WIRE-O binding. Je kunt hierdoor makkelijker schrijven. Daarnaast hebben wij geen felle kleuren en patronen, maar een rustige vormgeving.

© 2017 Energyment. All rights reserved.

Add A Comment