Bedankt voor je interesse in Energyment. Met dit ebook kun jij heel gemakkelijk je energiescore uitrekenen.
Zoals beloofd kun je het gratis ebook hier vinden.
Je ontvangt het online exemplaar ook per email, zodat je altijd terug kunt kijken.

Klik hier voor het ebook

Ben jij ook zo moe?

Je kunt en doet steeds minder. De televisie is je grootste hobby. Vrienden begrijpen je niet en kiezen voor hun eigen weg. Je voelt je steeds vermoeider en raakt gefrustreerd.

Wij waren ook zo!

Wij hebben dat pad allemaal bewandeld. Ook Sharon. Zij heeft ruim 11 jaar pijn en vermoeidheidsklachten. Ondertussen is zij dan ook een echte ervaringsdeskundige. In haar ergste periode sliep zij maar liefst 20 uur op een dag. Sharon vond dit geen leven. Ze wilde meer energie maar wist niet hoe. Maar liefst 8 jaar lang is zij opzoek gegaan naar antwoorden.

Online bibliotheek

Alle informatie over vermoeidheid hebben wij bij elkaar gezocht en in onze eigen bibliotheek gezet. In de online bibliotheek kun je niet alleen leren om met de methode van Energyment te werken, maar ook welke rol je hersenen spelen, waar je focus ligt en nog veel meer!

Praat met elkaar

Heb jij ook het gevoel dat je helemaal alleen bent dankzij je vermoeidheid? Wij hebben ons ook zo gevoeld. Ontmoet lotgenoten in onze community. Je kunt je ervaringen delen of gezellig kletsen in ‘het koffiehuis’.

Ontdek onze recepten

Heerlijke recepten die gezond zijn én boordevol energie zitten. Ontbijt, lunch, diner en onze favoriete tussendoortjes staan voor je klaar. Heb jij onze heerlijke chocolade shake al geprobeerd?

Al 30+ actieve leden

die onderweg zijn naar meer energie in hun dagelijks leven!

Energymember

Als energymember heb je niet alleen toegang tot de community, maar ook tot de online bibliotheek.  Hier vind je informatie over vermoeidheid, recepten boordevol energie en hét online tijdschrift Energytalk. Dit magazine is speciaal voor mensen met een vermoeidheid ontworpen. We vonden dat het tijd werd voor een magazine vol positiviteit. In dit magazine staan verhalen wat je wél kunt doen ondanks je beperking. Dit magazine is alléén voor leden toegankelijk.

Heb je een vraag maar wil je dit niet in de community stellen? Stel al je persoonlijke vragen 1 op 1 aan een ervaringsdeskundige. Na ruim 10 jaar zelf gevochten te hebben tegen een chronische vermoeidheid kan Sharon je met allerlei onderwerpen helpen. Zij zal ervoor zorgen dat jij weer verder kunt met het ontwikkelen van meer energie. Stel zoveel vragen als je wilt!

Lees meer over Sharon