Lig jij ook vaak op de bank?

Ontdek welke stappen jij kunt zetten om meer energie te krijgen. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Zet de eerste stap!

Hoi!

Hoi, mijn naam is Sharon.
 
Na ruim tien jaar worstelen met mijn energielevel ben ik ondertussen een professional geworden in het plannen van energie. Deze informatie wil ik delen om zoveel mogelijk mensen te helpen met chronische pijn of vermoeidheidsklachten.

Lees meer over mij

Wat anderen zeggen over Energyment

  • Binnen het MBO-onderwijs kom ik als begeleider vaak jongeren tegen die vermoeid zijn. Soms heeft dit een aanwijsbare reden maar ook heel vaak is de reden van die vermoeidheid niet aanwijsbaar. Vaak ga ik dan op zoek met de jongere hoe zij hun week hebben georganiseerd. Wat doe je op een dag? Wat kost energie en hoe verdeel je die. Het boek van Sharon is daar tegenwoordig een prachtig hulpmiddel in. Het geeft op gestructureerde wijze inzicht aan de student over haar of zijn verdeling van energie. Eenmaal op weg met het boek is ook zinvol om terug te kijken. Je kunt dan, in de meeste gevallen, zien dat de energie toeneemt en jongeren bijvoorbeeld meer aandacht aan bewegen geeft. Het moeilijkste van het boek is voor jongeren om er mee te beginnen. Hun eerste gevoel is gevoel is dat dit er ook nog eens bij komt. Na een paar weken merken ze echter dat het helpt en ervaren ze het succes!

    Henrie Mastwijk Ambulante begeleider & Zorg coördinator
  • Ik kwam er zelf, een paar weken geleden (na 4 jaar zoeken op internet), achter dat de symptomen bij coeliakie zouden kunnen passen (of bij gluten sensitiviteit). We kregen de suggestie van Sharon om een 'gecombineerd gluten-vrij en koemelk-vrij dieet' te proberen. Het resultaat: de pijn is tot nu toe 'gone' en wij zijn Sharon oneindig dankbaar voor de tip!

    Linda Moeder van een chronisch vermoeide patiënte

Lees hier onze blogs