Lukt het je niet om alle lessen te volgen omdat je zo moe bent?

Je kunt en doet steeds minder. De televisie is je grootste hobby. Vrienden begrijpen je niet en kiezen voor hun eigen weg.
Je voelt je steeds vermoeider en raakt gefrustreerd. Want zeg nou zelf. Zo hoort het leven niet te zijn, toch?

Herken jij een van onderstaande punten?

 • Je bent moe terwijl je net uit bed bent.
 • Na twee lesuren wil je het liefst weer het bed induiken.
 • Je ervaart druk en onrust, waardoor je niet meer kunt genieten.
 • Na school ben je alleen maar bezig met je schoolwerk. Op een vrije middag check je de email en gaat je laptop weer aan.
 • Je bent onzeker. Je haalt goede cijfers maar omdat je niet bij elke les aanwezig bent begin je steeds meer aan jezelf te twijfelen.
 • En je vraagt je stiekem af of je niet gewoon kunt stoppen met leren.

Niet eens zo lang geleden voelde ik me net zoals jij..

Ook ik kon niet alle uren volhouden op school. Elke middag sliep ik dan ook op de bank om bij te komen. Nadat ik uitgeslapen was kon ik nog wat aan school doen. 

Uiteindelijk moest ik zelfs stoppen met mijn studie. In mijn slechtste periode sliep ik maar liefst 20 uur op een dag. 

Ondertussen heb ik ruim 11 jaar pijn en vermoeidheidsklachten. Ik ben dan ook een professional geworden in het verdelen van energie.

In mijn ontdekkingsreis heb ik geleerd dat het ook anders kan. Het resultaat? Ik voel me energiek en heb uiteindelijk mijn diploma in ontvangst kunnen nemen. Het gevoel van meer energie is geweldig. Het geeft me vrijheid om dingen te doen die ik altijd al graag wilde 

Je kunt meer energie krijgen, als je maar de juiste stappen zet.
Deze stappen wil ik graag met je delen, zodat ook jij meer energie krijgt. 

Terug naar school met energyment

Met Energyment kun jij straks vaker naar school. Wij hebben een programma ontwikkeld speciaal voor leerlingen en studenten. In dit programma ga jij met je vermoeidheid aan de slag onder begeleiding van iemand die hetzelfde heeft meegemaakt.

Je ontdekt:

 • Welke focus je nu hebt en welke je nodig hebt om meer energie te krijgen
 • Wat je patronen zijn en hoe je deze kunt doorbreken
 • Wat ademhaling te maken heeft met meer energie
 • Het verschil tussen moe en vermoeid
 • Wat jouw valkuilen zijn en hoe je deze kunt voorkomen
 • Welk effect beweging heeft
 • Hoe een energiescore werkt
 • En nog veel meer...!

Tijdens het programma Back to Energy

Online leeromgeving

In de online bibliotheek kun je niet alleen leren om met de methode van Energyment te werken, maar ook welke rol je hersenen spelen, waar je focus ligt en nog veel meer!

Community

Heb jij ook het gevoel dat je helemaal alleen bent dankzij je vermoeidheid? Wij hebben ons ook zo gevoeld. Ontmoet lotgenoten in onze community. Je kunt je ervaringen delen of gezellig kletsen in 'het koffiehuis'.

Ontdek recepten

Heerlijke recepten die gezond zijn én boordevol energie zitten. Ontbijt, lunch, diner en onze favoriete tussendoortjes staan voor je klaar. Heb jij onze heerlijke chocolade shake al geprobeerd?

Online leerplatform

Als energymember heb je niet alleen toegang tot de community, maar ook tot de online bibliotheek.  Hier vind je informatie over vermoeidheid, recepten boordevol energie en hét online tijdschrift Energytalk. Dit magazine is speciaal voor mensen met een vermoeidheid ontworpen. We vonden dat het tijd werd voor een magazine vol positiviteit. In dit magazine staan verhalen wat je wél kunt doen ondanks je beperking. Dit magazine is alléén voor leden toegankelijk.

Plan je energie

Naast het programma Leren met Energyment, ontvang je ook gratis het boek: Plan je energie, ter waarde van € 25,00!

1:1 begeleiding & coaching

Hoi! Ik ben Sharon. Ik weet hoe het is om met vermoeidheid naar school te gaan. Het kan een hele uitdaging zijn. Samen gaan we aan de slag met als doel om terug te keren naar school.

Heb je tijdens het programma een vraag maar wil je dit niet in de community stellen? Stel je vragen 1 op 1. Na ruim 10 jaar zelf gevochten te hebben tegen een chronische vermoeidheid kan ik je met allerlei onderwerpen helpen. Ik zal ervoor zorgen dat jij weer verder kunt met het ontwikkelen van meer energie. Stel zoveel vragen als je wilt!

Veel gestelde vragen

Na een vrijblijvende intake gesprek bespreken we samen wanneer je start met het programma. Je kunt op elk moment beginnen.

Het programma bestaat uit 14 modules waarbij er 10 keer wordt afgesproken. Gemiddeld duurt het programma 20 tot 30 weken, waarbij er om de week wordt afgesproken. Wil je elke week afspreken? Dan is de duur van het programma korter.

Het programma is geschikt voor leerlingen die chronisch vermoeid zijn en gemotiveerd zijn om hier iets aan te doen. Het programma ingericht voor leerlingen vanaf de middelbare school.

Plannen is slechts een onderdeel van het programma. Je krijgt ook informatie op andere gebieden zoals beweging en sociale activiteiten. 

Ik kan niet wachten om je stap voor stap mee te nemen op de weg naar meer energie. Heb je nog vragen? Laat het me weten!