Ben jij student en ook zo moe?

Je kunt en doet steeds minder. De televisie is je grootste hobby. Vrienden begrijpen je niet en kiezen voor hun eigen weg. Je voelt je steeds vermoeider en raakt gefrustreerd.

Wij weten hoe je je voelt. 

Wij hebben dat pad allemaal bewandeld. Ook Sharon. Zij heeft ruim 11 jaar pijn en vermoeidheidsklachten. Ondertussen is zij dan ook een echte ervaringsdeskundige. In haar slechtste periode sliep zij maar liefst 20 uur op een dag.

Ondertussen hebben we geleerd dat het ook anders kan.
Dat willen we graag met je delen.

Online bibliotheek

Alle informatie over vermoeidheid hebben wij bij elkaar gezocht en in onze eigen bibliotheek gezet. In de online bibliotheek kun je niet alleen leren om met de methode van Energyment te werken, maar ook welke rol je hersenen spelen, waar je focus ligt en nog veel meer!

Praat met elkaar

Heb jij ook het gevoel dat je helemaal alleen bent dankzij je vermoeidheid? Wij hebben ons ook zo gevoeld. Ontmoet lotgenoten in onze community. Je kunt je ervaringen delen of gezellig kletsen in ‘het koffiehuis’.

Ontdek onze recepten

Heerlijke recepten die gezond zijn én boordevol energie zitten. Ontbijt, lunch, diner en onze favoriete tussendoortjes staan voor je klaar. Heb jij onze heerlijke chocolade shake al geprobeerd?

Al 30+ actieve leden

die onderweg zijn naar meer energie in hun dagelijks leven!

Energymember

Als energymember heb je niet alleen toegang tot de community, maar ook tot de online bibliotheek.  Hier vind je informatie over vermoeidheid, recepten boordevol energie en hét online tijdschrift Energytalk. Dit magazine is speciaal voor mensen met een vermoeidheid ontworpen. We vonden dat het tijd werd voor een magazine vol positiviteit. In dit magazine staan verhalen wat je wél kunt doen ondanks je beperking. Dit magazine is alléén voor leden toegankelijk.

Plan je energie

Naast het programma Energyment voor studenten ontvang je ook gratis het boek: Plan je energie, ter waarde van € 25,00!

Ontdek het boek

Vraag hulp aan een ervaringsdeskundige

Heb je een vraag maar wil je dit niet in de community stellen? Stel al je persoonlijke vragen 1 op 1 aan een ervaringsdeskundige. Na ruim 10 jaar zelf gevochten te hebben tegen een chronische vermoeidheid kan Sharon je met allerlei onderwerpen helpen. Zij zal ervoor zorgen dat jij weer verder kunt met het ontwikkelen van meer energie. Stel zoveel vragen als je wilt!

Ontmoet Sharon

Je kunt direct beginnen!

In slechts een paar stappen maak je al gebruik van het programma.

Wat anderen zeggen